Korsan Haber & NesMedya Haber Video Oyun Seo Yarışması

14 Mart 2009 Cumartesi

"zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması"XP Sürücülerinin Vistada Problem Çıkarması

XP Sürücülerinin Vistada Problem Çıkarması

Geçen hafta canlı istek varsa onu HP Pavillion A6540D için Windows XP sürücü bulmanıza yardımcı olabilir soran sohbet var. Bu HP masaüstü Vista ile birlikte önceden yüklenmiş ve HP resmi web sitesi PC bu modeli için XP sürücülerini olduğunu. XP'ye Vista Yapabiliriz kolayca bozmak biz ancak XP yükleme diski olan sorunu biz sürücüleri aramak gerekmektedir. Eğer bilmiyordum bile, Acer, HP ve Dell gibi bilgisayar satıcıları, hala bulabilirsiniz "üretici" web sitesinden bilgisayarınıza donanım sürücülerini XP çalışan resmi XP sürücülerini vermez.

Eğer şanslı iseniz, birisi zaten doğru sürücüler için arama ve web üzerinde yayınlanan olabilir. , Çok her bilinmeyen cihazları, sürücülerin, download ve test için arama belirlemek için sorunlu Eğer bu. Bir örnek olarak Acer dizüstü alalım. Ben Vista XP ve indirgenir 10 bilinmeyen cihazlar ise (Ses, LAN, FingerPrinter Okuyucu, Toplu depolama denetleyicisi, Modem, Kablosuz, SM Bus, Video ve 2 tanınmayan cihazlar)!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sponsorlar

En Güzel HaberleriHaber Adresinden Öğrenip, Video izle adresinen de en güzel videoları izleyerek, Oyunlar oynayabilirsiniz.