Korsan Haber & NesMedya Haber Video Oyun Seo Yarışması

6 Mart 2009 Cuma

"zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması" internet market

ABD merkezli İnternet pazarlamacıları küçük bir grup olan 5013c statüsü alma sürecinde bir grup Sohbet Charity adı, oluşan son yıl boyunca (kar amacı gütmeyen bir olmak için). Biz layık nedenleri için yeteneklerini kullanmak yardımcı olabilir grup oluşturuldu. Şu anda, sohbet Charity çeşitli hayır kuruluşları için bağış toplama etkinlikleri atma yoluyla para artırmaya yardımcı olur. Bu bir çoğumuz gelecekte de kar amacı gütmeyen kuruluşlar ve İnternet pazarlama stratejisi ile biraz yardım arayan zaman bağış olacaktır. Geçen yıl, SES San Jose, SES NY ve Scary SEO bizim gibi ABD arama konferanslar aracılığıyla çeşitli partinin yaklaşık 100.000 $ büyüdü.

Bu yıl kapatma doğru adımla SMX Batı at Salı 10 Şubat tarihinde Parti bir sohbet Charity atarak başlamak istiyorum. Yahoo! olarak yeterli ve diğer çok çeşitli ve Lösemi ve Lenfoma Toplum karşılığı yükseltmek yardımcı olmak için alan bağışlamayı zarif vardır. Muhteşem Jim Boykin biz Yapı Sayfalar, Clix ve BOTW (tek dizin) bu etkinliği ve tüm karşılığı olabilir gibi sponsorları sayesinde o gece sadaka gideceğim büyüdü.

Herkes için olan Santa Clara, CA yakınlarında Şubat size resmen davet ediyoruz 10. olacak! Bir 40 $ bağış için, (ve Alkol üzerinde), meze eksik didn't ve ağ için en iyi en açık bar 4 saat almak. Her bir top var Sohbet Spring Break, SEOmoz için 1 yıllık abonelik için bir geçiş gibi bazı gerçekten harika ödüller için bir çekiliş olacak yanlısı, bir iPod Nano (thanks Tony Adam) ve çok çok daha fazla. Aslında, orada 15.000 $ ödül bulunmaktadır. Eğer katılmak, gelmek emin olun ve selam ve teklif bana içki getirmek için

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sponsorlar

En Güzel HaberleriHaber Adresinden Öğrenip, Video izle adresinen de en güzel videoları izleyerek, Oyunlar oynayabilirsiniz.