Korsan Haber & NesMedya Haber Video Oyun Seo Yarışması

17 Mart 2009 Salı

Deviant Art Üyelik Problemi

"Bir hesap oluşturmak için çalıştık, ama bu benim IP Adresi ve yasaktır yaz devam izin vermiyor devletler. Niçin?
Bu yasağın veya başta bu yasağı Hedeflemek olmayabilir Mayıs için taciz ve üyelerinin ve genel olarak site istismar eden art arda hesabı oluşturduğunuz kişilerin çok kötü niyetli kişi veya grup nedeniyle var. Için biz kimseye kullanarak yeni bir hesap oluşturma önlemek zorunda bu davranışı durdurmak için belirli bir IP aralığına veya servis sağlayıcınıza başvurun.

Eğer bilgi bu servis sağlayıcı birisi hakkında size bu web sayfası ve e-posta violations@deviantart.com ziyaret olan ve etkileyen eğer şartlar izin olasılıkla bunu kaldırdık blok incelemek mümkün olacak.

Ayrıca size bir hesap oluşturmak veya bir hesap için İnternet Sağlayıcı geçici engellendiğini rağmen oluşturduğunuz girişimi üç yolu vardır:

Seçenek 1: Okul, iş, akraba, farklı bir internet servis, kimden kaydolabilirsiniz veya başka bir arkadaşım onları birkaç dakika için internet erişimi ve kayıt için farklı bir İnternet Sağlayıcı kullanır istiyoruz. Hesabınız oluşturulur, hesap sadece herhangi bir yerde ince için giriş yapabilirsiniz.

Seçenek 2: Eğer bir başka servis sağlayıcı kullanan deviantART bir arkadaşım var, sizin için bir hesap oluşturun ve kullanıcı adı ve şifre el onlara sorabilirsiniz. Rağmen IP size yasak edilmiştir kullanıyorsanız aralığı, hesap sadece herhangi bir yerden para cezasına giriş yapabilirsiniz.

Seçenek 3: Bu yasağın sona ermek için bekleyin. IP aralığına nadiren sonsuza kadar kalmak ve yasakları da bir noktada kaldırılacak.

Bu bilgi yararlı olduğunu ve yine bu durum için özür dileriz umuyoruz.



Sorularınız sadece e-posta violations@deviantart.com lütfen bir IP veya Host Ban, ilgili var!" Deviant Art Üyelik Problemi sayfasının Türkçe Halidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sponsorlar

En Güzel HaberleriHaber Adresinden Öğrenip, Video izle adresinen de en güzel videoları izleyerek, Oyunlar oynayabilirsiniz.