Korsan Haber & NesMedya Haber Video Oyun Seo Yarışması

19 Mart 2009 Perşembe

Orta Sınıf Minnesota

içindeOrta Sınıf
Bugün gün Orta Sınıf Görev Gücü'nün ikinci toplantıya, St Cloud Minnesota yılında Amerika'da güçlendirilmiş orta sınıfın başlangıcı olarak Kurtarma Yasası tartışmak için bu zamanı. Görev Gücü ve web sitesi aracılığıyla soru çekerken edilen gerçek gün Kurtarma Yasası bağlanma olacak iş Amerikalıların günlük hayatlarında.

[UPDATE: Tam personel raporu (PDF) okuma]

Bu sabah bir çift önizleme hikayeleri:

Orta Sınıf Görev Gücü St Cloud gelen sakinleri duymak istiyor
Larry Bivins, Gannett gazete - 19 Mart 2009

Başkan Yardımcısı Joe Biden ile St Cloud içine Orta Sınıf Görev Gücü yol göstermek rulo bugün Kabine şeflerinin ve Beyaz Saray danışmanları bir döküm lider.

Olarak dinlemek için geliyorsun Ama çok konuşmak, nasıl Minnesotans ve ekonominin ele nasıl kendi hükümeti yardım etmek istiyorum duymak geliyor demektir.

Sadece kendi boynuz korna sesi giderek "Biz değil, nasıl insan bu çok zor bir ekonomi ile başa çıkma olduğunu duydum gidiyoruz" Jared Bernstein, görev kuvveti icra müdürü söyledi.

Bu anlamda, Yeni Flyer America Inc of the Town Hall toplantı belirgin Philadelphia, burada uzman bir grup bu yüzden bu artırılması yeşil işleri adı verilen esas hakkındaki kapatma geldi ve grubunun ilk toplantısı Şubat 27 farklı olacak ekonomi.

Perşembe günkü toplantı merkezleri nasıl $ 787 milyar ekonomik uyarıcı paket orta sınıf yararlanabilir.

Örneğin, iş ile birlikte ve vergi girişimler bazı orta ve gelir sınıf ailelere, "önemli ölçüde durgunluk üzerinden gelir kayıp offsetting," bugün yayınlanacak bir görev gücü raporun taslak göre 3000 $ ekler.


Panel için Cite uyarıcı Faydaları Orta Sınıf için
Darlene Superville, Associated Press - 19 Mart 2009

Orta sınıf ailelerin yeni işleri sözünü için, bak ve ekonomik kurtarma paketi üzerinde güvendiği durgunluk, bir Obama yönetimi ekonomist aracılığıyla yardım için söylüyor.

Cumhurbaşkanı Barack Obama ve orta sınıf yardım yolları çalışmanın bir görev gücü oluşturduğu bir şehir-salonu tarzı toplantı Perşembe günü St Cloud, Minn., in insanlar bir şans doğrudan Başkan Yardımcısı Joe Biden ve diğer konuşmaları için teklif yetkilileri. Oturum incelemek nasıl orta sınıf insan $ 787 milyar uyarıcı tedbir kimden Obama geçen ay imzalanan yararlanabilir.

"Eğer yararları bu tipik orta gelir, daha iyi bir iş Outlook aile sonuçlanır çalışan bazı paket olan vergi yararlarının yanı sıra, size $ 3000 için en Mahallesi'nde bir şey eklemek hakkında konuşuyor bak orta ortalama gelir sınıf aileler, "dedi Jared Bernstein, Biden's baş ekonomisti ve Orta icra müdürü Sınıf Görev Gücü.

Yasa kaydetmek veya gelecek yıl sonuna kadar 3,5 milyon iş yaratması ve hangi Şubat ayında yüzde 8,1 isabet işsizliğin azaltılması hedefleniyor. Bir raporun bir taslağı toplantıda yayımlanması için işsizlik her 1 yüzdesi noktası açılan 2 yüzde, hangi kadar ek $ 1300 için orta sınıf aileler olarak anlamına gelebilir tarafından aile gelirini artırır diyor.zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışmasızrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sponsorlar

En Güzel HaberleriHaber Adresinden Öğrenip, Video izle adresinen de en güzel videoları izleyerek, Oyunlar oynayabilirsiniz.