Benim ilham ne mutfakta kalmak's yiyecek bulunuyor. Eğer yavaş çok düşük ısı üzerine yemek Bu çanağı özellikle, bu nedenle tavuk liman kadar soaked sahip lezzetli ve ağzına eridikten. Nefis!
Ingredients
2 tavuk fillets veya küçük tavuk parçaları
5 cloves sarımsak
1 soğan, dilimlenmiş
Tutam biber flakes ve
tuz ve biber
150-200g dilimlenmiş mantar
1 çorba kaşığı zeytinyağı
½ fincan krema noktası
2 tablespoons Pazar-kurutulmuş domates Pesto
1 çay kaşığı kapari
1 çorba kaşığı krem peynir
pirinç hizmet için
METOD
Tava ısı petrol veya Pan.
Dilimlenmiş soğan, ezilmiş sarımsak ekleyin, tavuk parçaları, biber flakes, tuz ve biber.
Birkaç dakika için Pan kızartacak kadar soğan yumuşak ve tavuk biraz kahverengi.
Pesto, mantarlar ve bağlantı noktası ekleyin.
Kapak tava ve çok düşük bir ısıya kadar tavuk pişmiş fazla kaynatmak; ½ bir saat.
Kaldır kapak, kapari etmek ve galeyana kadar sıvı yarıya azalttı. Krem peynir ekleyin ve üzerinden heyecan.
Pirinç ile servis yapabilirsiniz.
13 Mart 2009 Cuma
Tavuklu Pilav Tarifi
NesMedya Haber Video Oyun Seo Yarışması
Tavuklu Pilav Tarifi,
zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
NesMedya Haber Video Oyun Seo Yarışması
Sponsorlar
En Güzel HaberleriHaber Adresinden Öğrenip,
Video izle adresinen de en güzel videoları izleyerek,
Oyunlar oynayabilirsiniz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder