Korsan Haber & NesMedya Haber Video Oyun Seo Yarışması

16 Mart 2009 Pazartesi

Muz çan salata ile Izgara

Muz çan salata ile Izgara
Vatsana Vongmany

Hizmetin boyutunu: 1 Kuru
Mutfak tipi: Modern Avustralya
Pişirme süresi: az 30 dakika
Ders: Ana
Favori çeşit: Balık

Muz çan salata ile Izgara scampi
Ingredients

4 büyük yeşil kral prawns, deveined
100g shredded muz çiçeği
4 tablespoons demirhindi yapıştırın (Ayrıca demirhindi konsantre olarak da bilinir)
½ yemek kaşığı balık sosu
2 tablespoons istiridye sosu
Soya yağı 1 yemek kaşığı biber yapıştırın (ayrıca biber saat olarak da bilinir)
1 çay kaşığı şeker
1 / 3 bardak hindistan cevizi kreması
1 çorba kaşığı kıyılmış nane
1 çorba kaşığı kişniş kıyılmış
1 yeşil soğan, ince dilimlenmiş
¼ bardak ince dilimlenmiş kırmızı soğan
1 kireç yaprağı, ince shredded
1 çorba kaşığı çıtır kızarmış soğan

METOD

Önceden ısıtmak bir karakter veya orta, yüksek ısı ve yemek prawns üzerinden barbekü plakası 1 ila 2 dakika, her tarafı veya kadar ızgara pişmiş ¾. Çıkartın ve sıcak bir yerde kenara koyun.

Gibi paçavra bu, demirhindi pastası 2 tablespoons ile karışımı iyi Browning onu durdurmak için en küçük parça muz çan sadece iç çekirdek kullanarak (renk) beyaz.

Ayrı bir çanak olarak, karışım kalan demirhindi yapıştırmak, balık sosu, istiridye sosu, biber yapıştırın ve şeker ve shredded muz çiçeği karışımı ile birleştirir.

Bir tencere ve ısı hafifçe içine yerleştirin hindistancevizi kreması. Salata ve karışık iyi Akma.

Kaşıkla bir servis tabağı ve kıyılmış nane, kişniş, yeşil soğan, kırmızı soğan ve kireç yaprağı ile üst üzerine. Çıtır kızarmış soğan ve hizmet, grilled scampi ile tepesinde ve öfkelenmek yasemin pirinç serpiştirin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sponsorlar

En Güzel HaberleriHaber Adresinden Öğrenip, Video izle adresinen de en güzel videoları izleyerek, Oyunlar oynayabilirsiniz.