Korsan Haber & NesMedya Haber Video Oyun Seo Yarışması

13 Mart 2009 Cuma

Google Analytics, Telefon Kabloları

Google Analytics, Telefon Leads

Integrating Telefon ve artan Sonuçlar için Live Chat Leads

Pazarlama bütçesinden daha fazla alın ve telefon izleme Google Analytics gücünü birleştirerek yatırım getirisini artırır ve etkileşimleri canlı sohbet. Her iki güçlü pazarlama araçları, Google Analytics, birleştirilen, daha iyi sonuçlar ve müşteriler hakkında daha fazla bilgi sağlayabilir.

Telefon ve Google Analytics Leads

Telefon ve Google Analytics birleştirmek için müşteriler tarafından şirket hakkında yeni bilgiler müşterileri elde yapılan arama her telefon takip edebilirsiniz. Bütün bunlar kolayca zaman firavun faresi Metrik gibi bir firma ile çalışma yapılmaktadır. Firavun faresi Metrik gelen Satınalma toplu ücretsiz numaraları, çok makul bir fiyat bireysel pazarlama kampanyalarını veya ürün için özel telefon kullanmanıza olanak verir. Gizli bir web sayfası için gizli web sayfasına ziyaret tetikleyecek Google Analytics izleme kodu, her bir telefon görüşmesi de dahil olmak üzere sitenizde her numara atayarak. Bu daha sonra kendi izleme sisteminde bir olay olarak telefon arama kaydı için Google Analytics'i tetikleyecek. Sayıları birleştirerek Google Analytics hesabınız ile, telefon numarası adı, süresi ve arama tarihinden gibi sonuçlar elde edebilirsiniz izlenmesi. Tüm bu bilgilerin size pazarlama ve yatırım getirisini artırmak hassaslaştırmanıza yardımcı olabilir.

Canlı Sohbet ve Google Analytics

Halbuki onlar web sitenizde kendi müşterileri ile sohbet etme olanağına sahip ölçülemez. Bir yana bu verdiğiniz kişisel gelen, bu size daha iyi bir neyin çalışıyor sitenizde çalışmayan, pazarlama ve nasıl müşteriler şirket yanıt konusunda ele alınmasını mümkün kılar. , LivePerson gibi bir şirketin hizmetlerini kullanma Bu gerçek zamanlı etkileşimi sağlar. Google Analytics ile LivePerson hizmetlerini birleştirerek size bilgi bir servet önce kullanılamaz alır. Bazı bilgiler için kullanılabilir içerir:

* Ses ve canlı sohbet kaliteli coğrafi bölgelere göre
* Kaynak ve anahtar kelimeler neden sohbet için
* Gezinti yolları yönlendiriyor sohbetler

Ne kadar çok bildiğiniz müşteriler hakkında daha başarılı olacaktır. Telefon ayrıntılı bilgi bu tür garnering ve etkileşimleri canlı sohbet, size gelecek mesajları değiştirebilir ve yatırım getirisini artırmak mümkün olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sponsorlar

En Güzel HaberleriHaber Adresinden Öğrenip, Video izle adresinen de en güzel videoları izleyerek, Oyunlar oynayabilirsiniz.