Korsan Haber & NesMedya Haber Video Oyun Seo Yarışması

23 Mart 2009 Pazartesi

"zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması" Internet Explorer Durumu

Ah, Internet Explorer, Firefox kullanıcıları için belki de en nefret edilen web tarayıcısı. Çünkü Windows'un bir parçası ve bazı işlevleri Ancak ne olursa olsun, biz yine de IE yapılandırmasına bağlıdır onlara ihtiyacımız var. Sonra IE çılgın gitmeye başlar, bazı çok garip sorunlar bilgisayarınızda görünmesini bekleyebilirsiniz. Bu web sitesi, web istatistik yazılımı dayanarak, IE her zaman en yüksek yüzde olmuştur ama bu sitesine erişmek için son birkaç aydır, ben aslında birkaç yüzde overtaking Firefox, Internet Explorer görmeye pm kullanılıyor. Ancak bu, ancak bu mümkün kadar değil, Firefox gelecekte çok büyük bir yol olacaktır.

Neyse, önce Internet Explorer'ın birden çok sürümünü çalıştırma hakkında gönderdiniz ama bu sadece IE3 IE6 kadar çalışmasını sağlar. İşte size yüklenir ve en son IE8 nihai için IE sürüm 1 çalıştırmak sağlayan bir koleksiyonudur. Eğer bilgisayarınızda veya kadar karışık olacaktır bu nedenle endişe etmenize gerek yoktur IE her sürümü taşınabilir.
"zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması"

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sponsorlar

En Güzel HaberleriHaber Adresinden Öğrenip, Video izle adresinen de en güzel videoları izleyerek, Oyunlar oynayabilirsiniz.