Korsan Haber & NesMedya Haber Video Oyun Seo Yarışması

24 Mart 2009 Salı

TTNET Yeni Hizmeti

TTNET, servis noktalarının sayısını artırdı. Hızlı, güvenli ve kolay erişilebilir kablosuz İnternet'in sınırlarını genişletiyor.

TTNET, Türkiye'nin 81 ilini kablosuz erişim noktalarıyla donattı. Kullanıcılar bu sayede ev ve iş dışında da hızlı İnternet bağlantısına sahip olabilecekler.

Müşterileri kendilerine her ay hediye edilen yüzlerce dakikayı ücretsiz kullanırken, aylık 10 saat kullanımı sadece 3 TL’ye satın alabiliyor.

TTNET müşterisi olmayan kullanıcılar ihtiyaç duydukları anda bilgisayarları üzerinden kredi kartı ile istedikleri sürede kullanım satın alabiliyor. Böylece TTNET müşterisi olsun olmasın tüm kullanıcılar “TTNET Uçan İnternet” ile İnternet'e hızlı ve güvenli bağlanabiliyor.

zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması
TTNET, artan WiFi noktaları ile tüketicilere kütüphane, kafe, restoran, havaalanı, terminal, üniversite, otel, fuar alanı, hastane, alışveriş merkezi, marina gibi birçok alanda İnternet'e kesintisiz erişim olanağı sunuyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sponsorlar

En Güzel HaberleriHaber Adresinden Öğrenip, Video izle adresinen de en güzel videoları izleyerek, Oyunlar oynayabilirsiniz.