Korsan Haber & NesMedya Haber Video Oyun Seo Yarışması

29 Mart 2009 Pazar

DTP Seçimden Emin

DTP'li Baydemir kazanacağından çok emin. Bir gazetecinin 'kaybederseniz nasıl yorumlarsınız?' sorusuna "Olmayacak bir olasalık üzerine konuşmaya gerek yok" cevabını verdi.

Diyarbakırlılar sabahın erken saatlerinden itibaren sandıkların başına akın edip oylarını kullanırken, DTP'nin Büyükşehir belediye başkan adayı Osman Baydemir ve AK Parti'nin adayı Kutbettin Arzu'da oylarını eşleri ile birlikte kullandı.

Baydemir oy kullanırken, sandıktan çıkan iradeye saygılarının sonsuz olduğunru belirterek, "Demokrasi ve Diyarbakır halkı kazanacaktır"dedi. AKP'nin adayı kutbettkin Arsu ise, "Bizim temennimiz barış, demokrasi ve Diyarbakır kazansın. Biz Diyarbakır halkının iradesine saygılıyız"dedi.

Diyarbakır'da oy verme işlemi sabah saat 07.00'de başladığı için vatandaşlar erken saatlerden itibaren oy kullanacakları sandıkların başına giderek kuyruklar oluşturdular. Diyarbakır'da bu saatlere kadar oy kullanma işlemi sırasında herhangi bir oluy meydana gelmezken, polis okullarda bazı şahislerin vatandaşları yönlendirmesi ile ilgili aldığı ihbarlar üzerine sürekle okullarda denetimlerde bulundu. Uzuy kuyrukların oluşmaması için bazı sınıflarda iki ayrı yerde oy kullandırıldığı görüldü.

"zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması"

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sponsorlar

En Güzel HaberleriHaber Adresinden Öğrenip, Video izle adresinen de en güzel videoları izleyerek, Oyunlar oynayabilirsiniz.