Korsan Haber & NesMedya Haber Video Oyun Seo Yarışması

19 Mart 2009 Perşembe

Edison Electric Teknik Merkezi

Elektrik
Başkan sadece Edison Electric Vehicle Teknik Merkezi Pomona, California at konuştu. Merkez ", automakers çözüm odaklı elektrik taşıma hizmetleri, geniş bir alanda sağlar, pil üreticilerinin, kamu kuruluşları, ticaret ve sanayi filo müşterilerine, konut müşteriler ve daha fazla" - mükemmel yeşil ulaşım için Cumhurbaşkanı vizyonu ile dovetails bir misyon ve yeşil bir ekonomi. Başkan bu yeşil işleri Kurtarma kanunun önemli bir unsur olmasının yanı sıra, bu onun ekonomik planı bir odak onun başkanlığı boyunca olacaktır açıklanmıştır:

Ve bu bütçenin bu Kongresi sunulan ileri-düşünce amaç. Bu, nerede ve kaydetmek için harcama konusunda zor seçimler yapan bir bütçenin; ve, evet, enerji - Bu yenilik ve sanayi kolaylaştırmak olacaktır yatırımları, yeşil işleri oluşturmak, eğitim, sağlık bakımı gecikmiş yatırımlar yapan ve temiz yenilenebilir enerji başla Firmalar burada in California.

Önümüzdeki üç yıl boyunca, bu yenilenebilir enerji bu ülkenin kaynağı çift olacaktır. Ayrıca - bir yatırım olduğu, ancak enerji sadece yeni buluşları teşvik edecek Amerikan tarihinin temel araştırma fonları en büyük yatırım yaptık bilim ve teknoloji alanında breakthroughs. Bir yıl rüzgar enerjisi ve güneş enerjisi, gelişmiş biyoyakıt, temiz kömür gibi teknolojileri geliştirmek için, $ 15 milyar yatırım ve yakıt açısından verimli otomobil ve kamyon da burada, Amerika Birleşik Devletleri olarak yazılmıştır. (Applause.)

Yakında elektrik hattı kilometre uzaklıktaki bu ülke çapında şehir ve kasabalarda yeni enerji oluşturabilirsiniz binlerce bırakmak olacaktır. Ve in California on yıllardır yaptık Amerikalılar daha böylece enerji faturada milyarlarca dolar tasarruf edebilirsiniz, gibi verimli evleri ve binaları yaparken çalışma koyacağız. Ve hibrit araçlarda Amerika'nın yollarda 2015 yılına kadar 1 milyon eklenti koyacağız. (Applause.)
zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması

O finansman Amerikalılar gelecek nesil Eklentisi üreten iş için Hibrid Elektrikli Araçlar ve bu araçların çalışması için olan gelişmiş pil bileşenleri $ 2,4 milyar varlığını duyurdu gitti. Bu girişim, işleri onbinlerce oluşturmak ve Amerikalılar bu Eklentisi satın almak-Hibrit araçlarda, en fazla 7500 $ bir vergi talep edebilir karar. O duyurmaktan gitti ki:


* Department of Energy $ 1,5 milyar hibe olarak ABD merkezli üreticilerine bu yüksek verimli pillerin ve parçaları üretmek kadar sunuyor.

* Bölüm Enerji 500 milyon $ hibe olarak ABD merkezli üreticilerine diğer bileşenleri elektrik araçlar için elektrikli motor ve diğer parçaları gibi gerekli üretmek kadar sunuyor.

* Department of Energy $ 400 milyon göstermek kadar sunuyor ve Eklentisi değerlendirmek gibi kamyon istasyonu şarj durdurmak hybrids ve elektrik altyapısı kavram olarak - Elektrikli tren ve eğitim teknisyenleri için inşa etmek ve elektrikli araçlar onarabilir.zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sponsorlar

En Güzel HaberleriHaber Adresinden Öğrenip, Video izle adresinen de en güzel videoları izleyerek, Oyunlar oynayabilirsiniz.