Korsan Haber & NesMedya Haber Video Oyun Seo Yarışması

30 Mart 2009 Pazartesi

Google Seo Sırları 2

3 - temiz ve standartlara uygun bir HTML kodu kullanmaya çalışın. Ön Sayfa ve sayfa Microsoft Word ile aldatma-up ve HTML unut.

4 - Flash. Görünüşe göre Google indeksov siteleri ve tamamen flaş geliştirilen, Yıl artık Flaş ve Sayfanın tanıtımı kullanarak opposites açısından iki çıkarları görünüyordu. Google bilgi almak alamadığını ve takip bağlantıları bir dosya içinde gömülü. SWF çok başkalarına link olarak bu sayfanın içeriğini Googlebot tarafından ve keşfedilmekte değil bir sonuç, tamamen görmezden olarak.

Eğer "önemli" olarak da kabul Google Ancak, endekslenmesini süreci hakkında dosyası (veya web bu tür almak için birçok sorunun) HTML web siteleri ile ilgili olarak vardır.

Eğer niyeti web sitenize güçlü bir tanıtım yapmak veya yerine çalıştığınızda, tüm flaş gelistirip değildir eğer yapmanız gereken eğer belgelerin yerlerinde flaş don't use Biz, ona bir şey tavsiye çarpıcı verebilirisiniz veya dinamizmi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sponsorlar

En Güzel HaberleriHaber Adresinden Öğrenip, Video izle adresinen de en güzel videoları izleyerek, Oyunlar oynayabilirsiniz.