Korsan Haber & NesMedya Haber Video Oyun Seo Yarışması

30 Mart 2009 Pazartesi

Site Trafik Analizi

Gibi bir reklam kampanyasının sonuçlarını görebilirsiniz veya daha fazla alışkanlıkları ve ziyaretçilerin tercihlerini öğrenmek çünkü çeşitli yönlerini bize yardımcı olabilir Web sitemizde iyi bir istatistik programı kullanın hayati önem taşır.

Olarak bize ziyaretçiler fazla bilgi vermedi, hatta bize gerçek kez gösterilmiştir, ancak ziyaret sadece basit bir muhasebeci Bunu yapmak için kaç kez sayfa göstermiştir (eğer bir ziyaretçinin Bazen aynı sayfada sekiz görür, bu sekiz metre ziyaret ekler) ve bu nedenle bizim için kullanışlı değildir.

Daha iyi anlamak için bu istatistikler ve bunları hangi bizim gerçekten yararlı olup olmadığını belirlemek, bunları bilmek ve olanakları hakkında bilgi.

Bazı istatistikler verebilir bilgi.

* Farklı Ziyaretçiler.
* Sayfa görüntüleme.
* Yer ziyaretçi.
* Saatlik ziyaret.
* Kullanıcı Bilgileri.
* Ülkeye göre ziyaretler.

Bu gerçek ziyaretçi bulunmaktadır. Bir ziyaretçi yüklerin sekiz kez bir sayfa, sadece bir ziyaret olacak. Istatistikler sunucu her kullanıcı için IP adreslerini kontrol ederek bu tür ziyaretlerin kontrol eder.

Bu sayfa sayısını ziyaretçilerin görüldü yoktur. Örneğin, bir ziyaretçinin web sitemize yedi sayfalarınızdan, sayaç yedi sayfa görünümünde katılacak navigates.

Web sitemizde İnternet çıkarına görmek için farklı ziyaretçiler ile bu verileri karşılaştırmak gerekir. Örneğin, biz, biz, ancak iki veri neredeyse eşit olduğunu 7 sayfalarını ziyaret başına görüntülenen ortalama olacaktır 100 ziyaretçi ve 700 sayfa izlenimi varsa, İnternet kullanıcılarının web sayfalarına bağlantılar veya içeriği ile ilgili değildir anlamına gelir iyi işaretli değildir.

İşte burada bizim ziyaretçi geliyor görebilirsiniz. Çünkü arama motorları ve siteleri kontrol edebilirsiniz Bu çok ki, ek olarak da hangi anahtar kelimelerin arama motorları bizi bulmak için kullanılan görebilirsiniz fazla ziyaret rapor ilginç.

Bu rakam bu daha fazla trafik ve en az bulunan bir kez gösterir. Biz bizden öğrenebilirsiniz Eğer ofis saatleri veya evde daha fazla ziyaretçi.

Burada, ziyaretçinin bilgisayarda çeşitli ayarlar hakkında ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz işletim sistemi, tarayıcı sürümü olarak, monitörünüz ve çözünürlük, üzerinde renk derinliği ve benzeri. Bu veriler tasarım görmek açısından yararlıdır. Ben ilginç bir ziyaretçilerin sadece% 4 640 x 480 piksel ve 6% 256 renk ayarı olan çözünürlük vardı buldum.

Bu gerçek bizi, bu yüzden eğer belirli ülkelerden gelen pek çok ziyaretçi varsa, ülkedeki bazı özel içerik içerebilir ülkeye göre ziyaretçi kaynağını söyler.

Açıkçası bu bir web sitesi istatistik sağlayan daha fazla bilgi, ancak bu en yaygın ve kullanılır.

Birçok siteler sunan bu istatistikleri tamamen ücretsizdir. Gelecek bir makalede, aynı anda birden fazla karşılaştırın.

Sadece tüm avantajları, bazı siteler sunan ücretsiz servisleri bize her sayfada küçük bir afiş olması gerekir ve bizim ziyaret edenlerin dağılmasına neden olarak (Tabii ki bir ücret karşılığında bu afiş kaldırabilirsiniz) ve diğer gerçek, bu Sayfa yükleme hızı, özellikle de bir afiş göstermek yavaşlatır.


zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sponsorlar

En Güzel HaberleriHaber Adresinden Öğrenip, Video izle adresinen de en güzel videoları izleyerek, Oyunlar oynayabilirsiniz.