Korsan Haber & NesMedya Haber Video Oyun Seo Yarışması

19 Mayıs 2009 Salı

Keyloggerlerdan Kurtulmak Yarışması

Bazen gerçek bilgisayar hayatı daha iyi olacaktır. Gerçek dünyada, bir otostopçu almaya reddedebilirsiniz. Bilgisayarlar ile, bir tartışma. Kötü amaçlı yazılımlar ve casus yazılımlar sizin izniniz olmadan bilgisayarlar için evlenmek gezmeye esrarengiz bir yeteneği var. Nasıl yükleniyor bu keyloggers önlemek için:

Program Kullanım Program Mücadele için.

Bunu elde keyloggers bilgisayarınızda anti-Keylogger yazılımı yükleyerek yüklü kaçınırım. Sonra yüklenir Bunlar etkili algılayabilir yazılımı bulun ve keyloggers kaldırmak vardır. Bazı anti-Keylogger yazılımı bile bilgisayarınızda yüklü tarihi gibi Keylogger hakkında bazı bilgileri size sağlayabilir. Keyloggers ile gelecekteki fırsatları durumda, bu programlar da infiltrasyonu engeller.

Çoğu bilgisayar uzmanlar, bir anti-casus programları fazla kullanmanızı öneririz. En az iki, bu nedenle ve konuşmaya başka bir ikiniz işgalciler daha sonra tarama yardımcı olması için kapıları adamım kullanın.

Bu Önyükleme verin.

Bazen el ile bir casus yazılım programı kaldırmanız gerekecek. Çoğu zaman, bu size pazarlık ve silmek için değil ikna, bir mesaj, bir tehdit ya da tehlike değil söyleyerek gösteren ve çalışacağız da artık kendi yararlarını olacaktır. Intimidated olmayın. Çünkü bilgisayarınızı aşağı sürükleyin ve güvenlik ve gizlilik tehdit hemen silin.

Bazı keyloggers, özellikle ticari türleri, gizli modunu kullanarak çalıştırabilirsiniz. Eğer saklama onları getirmek için, kendi tuş sırasını öğrenmek istiyorum. Bunlar aynı anda basın için Keylogger açığa gerekir anahtarlar. Basılması Crtl-Alt-X, örneğin XPCSpy toplamak olacaktır. PestPatrol bir web sayfasına gidin en keyloggers diğer tuş dizileri görebilirsiniz.

Şikayet ve koruyun.

Günlük kullan-kısıtlama üzerinde işletim sisteminde keyloggers yükleyerek diğer tutmak için. Bir şifre sadece erişime izin verin. Eğer, program kaldıramazsınız (varsa) ticari yardım için üreticiye soran deneyin. Bazı üreticiler, özellikle de Keylogger bilgisayarınıza izniniz olmadan yüklenen bu sağlar.

Bilgisayarınızda bir Keylogger kurmamaya eşiniz, ana, önemli diğer vb isteyin.
Evet, Keylogger programı kolayca ve yasal olarak yüklenecek. Anne-babalar, işverenler ve eşleri bu için yapabilirsiniz. Eğer ve (gizlilik için doğru gibi), dışarıda bilgisayarınızdan bu Keylogger tutmak kaldırmadan için meşru bir nedeni var istemiyorum.

Tetikte olmak ve biraz paranoyak kimden keyloggers önlemek için uzun bir yol olabilir bilgisayarınızda yüklü olan. Bilgisayarlar ile forewarned her zaman forearmed unutmayın.

NesMedya Haber Video Oyun Seo Yarışması

Grurla Sunar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sponsorlar

En Güzel HaberleriHaber Adresinden Öğrenip, Video izle adresinen de en güzel videoları izleyerek, Oyunlar oynayabilirsiniz.