Korsan Haber & NesMedya Haber Video Oyun Seo Yarışması

22 Mayıs 2009 Cuma

Güvenli Çocuk Yetiştirme

Çocuğunuzun rahme gelen çıkmaktadır andan itibaren, ona dil anlayışı üzerinde çalışmaya başlar. Gibi, onu yakından gözlemlemek her fiziksel hareket ve jest fark; açık bir düşünce ve kalp sezgisel neden olduğunu ifade anlamda çalışın. O pozisyon değişimi istiyor mu? O onu tutmak ister misiniz? Bazı alan istiyor? Herhangi bir kimse sizin çocuk yerleştirerek önce kollar, fiziksel şekilde çocuğunuzun ya kabul eder ya da çıkıyor okuduğunuzdan emin olun's.

Sizin çocuğunuz koşuluyla, aynı zamanda kendi ile beraber çalışan iş. Bu uygulama için çocuğun hayatı boyunca gitmek gerekir. Ölçüde bunu yapmak için güvenli ve sorumlu öz çocuğun geliştirilmesi yönünde doğrultusunda için çocuğunuzun ile işbirliği. Ne kadar erken Başlamadan, daha derin ve doğru bir şekilde size, bu nasıl çocuk ile ilgili ve kendi çıkarlarına ve ebeveynlik hedefleri doğrultusunda kendi davranış yanıt bilmek anlamına gelir çocuğunuzun göreceklerdir. Bir kıç kanun veya diğer Eğer kişi, size bebek "kimin patron hemen" ve onun için olacak tamamen onaylamak için bekliyoruz, izin ona göstermek için ne ifade olduğunu görmezden ısrar ediyor o kişi sizin için açığa ile ilişkileri en kötü kalite nasıl misguiding bu görüşüm. Bu çocuk ile çelişen bir model başlamak için olacağını, yani sadece don't understand olan velilere Çocuğunuzun muhalefet veya depresif istifasını kışkırtıcı takip için.

NesMedya Haber Video Oyun Seo Yarışması



Uygulama ona Mesajlarınızı taşıma ve girişim sizin çocuğunuzla iletişim. Bu "Your Light Shining ve uygulamaları" başlayabilirsiniz. Gibi yüzünü onun için mutlak aşk aracılığıyla ifade Siz harcama ile en az 15 dakika bir gün doğrudan çocuğun yüzü üzerine gazing yapıyoruz. , Kalbi beslenmesi ve ona öğretme aşkını yüzüne gelen kalbi içine dökme hayal sevgi dolu olması gereklidir. Bu, çocuğunuzun kalp için size hayatı boyunca çocuğunuzun compassionately ile ilgili sağlayacak olan attunement geliştirmeye yardımcı olur. Çocuğunuz için bu açık şekilde aşk ifade ederek, gerçekten onu seviyorum ifade ve çocuk öğretmek yapmak kalp için akort ve başkalarının kalbinde.

Her zaman sizin bilinçli ve güvenli hissetmek için çocuğunuza yardımcı çocuğunuzun hassas yanıt. Ayrıca, sizin örnek olarak çocuk öğretmek, duyarlı ve duyarlı. Pek çok yanlış, eğer çocuk çok conceptualize genç ve bir deneyim hatırlayın, deneyim hiçbir öğrenme tahmin devam ediyor, fakat hiçbir şey olabilir gerçeği bu kadar uzak olabilir. Yaşamın ilk altı kulaklar olarak, çocuğun düşünce en derin düzeyde ve çevresi ve deneyimlerin her etki emer bu hale onu geliştirmek kişilik temeli yerleştirilmiş.

Için öğretmen olarak bebek ile ilgili. O nasıl kendi hayatın doğal süreci teslim için bir ders vermektedir. Bu bebek tam olarak rahim yaşamın doğal bir süreç, ve kendini entrusts kadar veliler güvenli olması için korkunç inancı o hiper kontrolü bir devlet hayatı ve işleri üzerinde olmalıdır ile çocuk aşılamak, güvendiğiniz devam ediyor. Ama bu aşırı kendini kontrol yaşayan sağlıksız bir yöntemdir; stresinden de özünde güvensiz kılar. Kendi yetenek ve muhteşem potansiyel olarak güven ile yaşayan tarafından, çocuğun masum bilgelik izleyin ve yaşam doğal güzeli de. Bu, doğal olarak güvenli yaşam sağlıklı bir yoludur.

Bob Lancer onların büyük hayalleri gerçekleştirmek için, bireylerin, iş, aile ve dernekler neden olmaktadır. O WSB radyo programı, Bob Lancer's Parenting Çözümleri, bu kadar odaklanan bir gösteri gibi yerlerde çok çeşitli, bu bu kendimizi bir yükselterek ve toplumun çocuk ve yetiştirme gibi. The show yayında 1995 ve yayınları beri 35 devletler için radyo üzerinde olup, internet üzerinden dünya çapında.

Bob Lancer onun dinamik keynotes ve ebeveynlik, evlilik ve kişisel ve mesleki gelişimi üzerine seminerler canlı etkinliklerde, ulus ve yurt dışında yaklaşık konferanslar dahil aracılığıyla izleyicilere çevirir. Bir kamu hoparlör, seminer lideri danışmanı ve yazar üzerinden 20 yıl ve daha fazla iş olarak kişisel ve mesleki başarının CNN ve diğer ağ televizyon üzerinde özellikli sonra, ulusal dergilerde onun kitlelere lider oldu ve büyük gazetelerde.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sponsorlar

En Güzel HaberleriHaber Adresinden Öğrenip, Video izle adresinen de en güzel videoları izleyerek, Oyunlar oynayabilirsiniz.