Korsan Haber & NesMedya Haber Video Oyun Seo Yarışması

19 Mayıs 2009 Salı

Bilgisayar Virüslerinden Kurtulun

Bilgisayar Virüslerinden Kurtulun
Bir bilgisayar virüsü harika bir günün sonunda, bir bilgisayar uygulamasının ortasında, bir virüs dosyalarınızı kadar yemek başlar olabilir. Ya da her hafta bir rapor ve slaved bir dosya açmaya çalıştığınızda, her yerde bulamıyorum. Yapmak bu gibi durumlarda, ne istiyorsun?

Yapılacak ilk şey ise, modem teller çıkarın başka bir bilgisayara bağlanmak kalmamasıdır. Sadece yeniden takın her şeyi bir kez virüs bertaraf edilmiştir. İkincisi, bir virüs arayın-bilgisayarınızda tarama yazılımı ve internet üzerinden güncellemeleri yükleyin. Birkez yüklendiğinde, ürün çalıştırabilirsiniz. Yazılım, virüs kaldıramazsınız, bir olasılık da bu tespit edebilirsiniz.

Üçüncüsü, virüs bilgisayarınıza etkileyen ilgili herhangi bir veri Web tarayabilirsiniz. Yazın Trojan Virüs gibi virüsün adı. Eğer web belirli talimatlar verir virüsün kurtulmak bu yönergeleri dikkatle izleyin almak. Ya da indirmek ve Web'den yükleme programları deneyin olabilir edebilirsiniz almak virüsün kurtulmak. Son olarak, eğer virüs tamamen ortadan kaldırılması olduğunu görmek için başka bir virüs tarama çalıştırabilirsiniz.

İşte bu virüs bilmelidir ve İlkyardım olarak yapacak başka şeyler var. Insanlara iletişim listesinde, eğer virüs e-posta yoluyla yayılan bulmak virüsün yayılmasını önlemek için. Eğer, bu insanların iletişim ve e-posta adresinizi geçici kadar virüs dağıtıldıktan has açılış ekler mesajları engellemek için, bunları söylemek.

Öğrenmek için adres defterini açın ve bir sahte adres yeni bir başvurun. Sen deneyebilirsiniz! 000, çünkü bu adres defterinde ve virüsün kendisini göndereceğiz ilk adres kayıt olan ilk adresidir. Orada, bu sahte adres yüzünden kendisini göndermeyi durdurur. Yapılacak en iyi şey belirli çevrimiçi işlem almak için için virüs kurtulun.

Bilgisayarınız çok hassas ve kişisel dosyaları içeren bir yazılım olan virüslerin hemen hemen her türlü kaldırır yatırım bu pratik, muhtemelen iyi olurdu hayatını demek. Hatta almak virüs her türlü kurtulmak için, çok da bir almak önemli değil yeniden biçimlendirme Bu yazılımın.

Bilgisayar virüsleri hakkında bunları bilmek şarttır. En azından, ne zaman, ne yapılması gerektiğini biliyor olacak bir karşılaşma. Iyi bir virüs yatırım bu virüsün her türlü bakım alabilir yazılım tarama. Ya da iyi virüs indirmek olabilir Web zaman ücretsiz olarak tarar.

NesMedya Haber Video Oyun Seo Yarışması

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sponsorlar

En Güzel HaberleriHaber Adresinden Öğrenip, Video izle adresinen de en güzel videoları izleyerek, Oyunlar oynayabilirsiniz.