Korsan Haber & NesMedya Haber Video Oyun Seo Yarışması

19 Mayıs 2009 Salı

Döküman Güvenliği Seo

Bizim bilgisayarda Ancak ne zaman bu tip şeyler ve bilgisayarlarda henüz biz ne olursa olsun bizim yazılı ve kaydedilir okumak isteyen insanlar yok kaydedin. Daha nasıl kişilerin kim kendilerini daha bilgisayarlarında diğer erişim olabilir ne yazdım korumak bilmiyorum, bir şifre kendi belgeleri tutmak için sistem korumalı kullanmak için diğer kişiler tarafından erişilebilir olarak öğrenmiş olması gereken bir şey.

PC için bir şifre oluşturun

En kolay yollarını kim zaman zaman olacaktır Kullanıcı profili için bir şifre oluşturmak için bilgisayarınızı kullanabilirsiniz İnsanların Belgelerinizi korumak için. Kullanıcı profili böylece sadece başka bir tercih bu ortak kullanım için olabilir bilgisayar kullanabilir ve diğer insanların erişebilirsiniz kilitlenmiş olabilir. Şifre Kullanıcı profili korumak:

1. Denetim Masası ayarlarını başlayacak üzerinde gereken ilk tıklatın ve ardından nihayet.

2. Kontrol Paneli, erişim Gönderen Kullanıcı Hesapları ve Kullanıcı hesabı tıklayın.

3. Kullanıcı hesabınız için bir şifre oluşturmak ve uygulamak için adımları izleyin.

Word Dökümanlar için bir şifre oluşturun

Sonra size, her zaman şifre size yazın sonra korumak okumak istemiyorum insanların gözleri uzak tutmak isterseniz, belirli bir belge oluşturmak. Bir hareketin şifre Bu tür bir herkes karşı ayrı bir kullanıcı profili oluşturmak zorunda kalmadan gizli gerektiğini hissediyorum kişisel belgeleri korur. Burada Bunu yapmak için kullanabileceğiniz adım vardır:

1. Önce araçlar menüsünden seçenekleri seçin.

2. Pop-up üzerindeki güvenlik sekmesindeki Sen tıklatın ve kutuya için verilen belgeyi açmak için gerekli olan şifre girerseniz.

3. Şifrenizi yazmaktan sonra Tamam'ı Daha sonra tıklayın ve daha sonra yeniden bu geçişsözcüğü sonra Tamam'ı tıklatın gerekir.

4. Daha sonra güvenli bir şekilde ve herhangi bir şifre ile okuyabilirsiniz güvenli belge kaydedebilirsiniz. Sonra geçişsözcüğünü Sadece bu belgeyi açabilirsiniz.

Ya da ne olursa olsun kendinize güvenle size belgelerinizi görmek ve istemiyorum ne içeren kişilerin kalacaktır için tutmak istiyorsanız sağlamaya yardımcı olacak bir kullanıcı profili şifre veya belirli bir belgeyi şifre kullanımı ile Belgelerinizi korumak.NesMedya Haber Video Oyun Seo Yarışması

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sponsorlar

En Güzel HaberleriHaber Adresinden Öğrenip, Video izle adresinen de en güzel videoları izleyerek, Oyunlar oynayabilirsiniz.